Son Dakika
Türk Telekom, alanında öncü markalarla gerçekleştirdiği işbirlikleri ile şirket yöneticilerinin çeşitli alanlarda öncü eğitimler almalarını sağlıyor. Türk Telekom Akademi, Nokia ile yaptığı işbirliği kapsamında “Geleceğin Teknolojileri” eğitimi düzenledi. Türk Telekom’un farklı birimlerinden yöneticiler, Finlandiya’nın başkenti Helsinki’de bulunan Nokia Batvik Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen “Gelecek Teknolojileri” eğitiminde nesnelerin interneti, 5G teknolojisi, IP video, bulut teknolojileri, sanal gerçeklik, artırılmış gerçeklik gibi geleceğe yön verecek teknolojileri demo merkezinde deneyimleme fırsatı buldu.
Altyapıdan artırılmış gerçekliğe, pek çok alanda eğitim
Eğitimlerde mevcut altyapıda kullanılan teknolojilerin nasıl değiştiği ve bu teknolojilerin geleceği hakkında bilgiler edinen Türk Telekom yöneticileri, 5G teknolojisinin Telekomünikasyon Sektörü’ne sunduğu yeni hizmet fırsatları ve pazara ve iş stratejilerine etkisi, dijital video teknolojisinin geleceği, artırılmış gerçeklik ve sanal gerçeklik konularındaki yeniliklerle ilgili bilgiler edindi. Katılımcılar eğitimlerde Nokia Bell Laboratuvarları Gelecek X Mimarisi, AR/VR ve Oyun, Müşteri Servis Sağlayıcılar için IoT Fırsatları, Radyo Erişim Şebekeleri ve Çekirdek Şebekeler için Mobil Şebeke Çözümlerinin Evrimi, 5G’nin Ticarileştirilmesi, Optik Şebekeler Portföy Güncellemesi, IP Portföy Güncellemesi, IP Video, Sabit Erişimin Geleceği, Nokia Akıllı Telefonların Gelişimi, Nokia mSağlık Stratejisi ve Cihazları isimli sunumlara katılarak yeni trendler ve teknolojiler hakkında detaylı bilgi sahibi oldu.
Yeni nesil teknolojileri özel demolarla deneyimlediler
Türk Telekom yöneticileri eğitim programı kapsamında Espoo şehrindeki Executive Experience Center’da yer alan demo alanında AirScale Radyo Erişimi ve IMS APIs LIVE ile Bağlamsal İletişim, Bulut Paket Çekirdeği ve IMPACT IoT Nesneleri Yönetim Platformu ile ilgili demolara katıldılar.
Etiketler: Geleceğin Teknolojileri eğitimi » Nokia » Türk Telekom » Türk Telekom AkademiBENZER HABERLER
Siber Saldırılarda Sisteme Sızan Kötü Amaçlı Yazılımların Kullanımı Yüzde 168 Arttı