Son Dakika
Online hizmet platformu Armut.com kurucuları Başak Taşpınar Değim ve Erol Değim’in ev sahipliğinde 2018 değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. 2018’de %63 büyüyen Armut, 2018 yılı boyunca 1.8 milyon talep aldı ve hizmet veren sayısı 291.744’e çıktı. Tadilat, temizlik, nakliye gibi büyük servislerin yanı sıra özel ders ve kişisel hizmetlerde de Türkiye’de çok tercih edilen bir marka oldu. Tadilat (%29), Nakliyat (%23), Temizlik (%18), Özel Ders (%8) Armut’un en çok tercih edilen kategorileri oldu.
Geçtiğimiz yıl HomeRun markasıyla yurtdışına açılan Armut, 2018’de hızlı bir büyüme gerçekleştirdi. Armut; Romanya’da %317 talep ve %2800 hizmet veren büyümesi gerçekleştirirken, hizmet çeşitliliğini artırdı, 48 ayrı kategoride talep alarak hizmetlerini çeşitlendirdi. Suudi Arabistan ve Mısır’ın nakliye kategorisinde de önemli bir yere sahip olan Armut, 2019’da da yurtdışı yatırımlarına devam edecek.
Armut’un 2018’de lansmanı yapılan markası RahatTasin.com geçtiğimiz yıl boyunca %952 büyüdü ve 96.360 km eşya taşındı. Nakliye kadar ilgi gören bir diğer kategori olan temizlikte ise Armut’un temizlediği evlerin sayısı %94 arttı. Online güvenli ödeme, “yoldayım, işteyim” gibi otomatik bildirim sağlayan ürün gelişmeleri, abonelik sistemi gibi gelişmelerle temizlik kategorisi büyümeyi sağlayan önemli etkenler olarak öne çıktı.
Dünya teknolojilerini takip eden Armut, ülkemizin teknolojik büyümesine de katkıda bulundu. Anında fiyat hesaplama özelliği ile tüm hizmetlere fiyat şeffaflığı getiren Armut’ta artık hizmetlerin fiyatlarını merak etmeye gerek yok. Ürününü yeniliklerle zenginleştiren Armut, Chat Bot ile Turkcell BIP platformundan da hizmet vermeye başladı. İlk 5 ayda 3185 talep aldı.
Hizmet Sektörü’nün en güvenilir platformu Armut, anında rezervasyonla alınabilen hizmetlerine masajı ekledi. 67 TL’den başlayan rekabetçi fiyatlarıyla, ev rahatlığında alınabilecek masaj hizmeti, şimdilik 3 büyük şehirde uygulanıyor, yakında ise tüm Türkiye’de olacak.
Etiketler: Armut » Başak Taşpınar Değim » Erol DeğimBENZER HABERLER
Siber Saldırılarda Sisteme Sızan Kötü Amaçlı Yazılımların Kullanımı Yüzde 168 Arttı