logo

8. Bozcaada Caz Festivali Sona Erdi

Paribu’nun ana sponsoru olduğu Bozcaada Caz Festivali, bu yıl biyoçeşitliliğin, sürdürülebilirliğin ve dayanıklılığın doğal bir modeli olan “Miselyum” temasıyla gerçekleştirildi. Paribu, müzikseverleri “Cazla Bağlan” sloganıyla festivale davet etti. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın (TGA) katkılarıyla düzenlenen 8. Bozcaada Caz Festivali sona erdi.

Dünyanın farklı köşelerinden ve kültürlerinden müzisyenlerin sahne aldığı Bozcaada Caz Festivali’nde Paribu pop-up konserleri de dinleyicilerle buluştu. Nilipek ve Kerem Akdağ’ın sahne aldığı pop-up konserlerde 7 Eylül 2024 tarihinde Salhane’de ada halkı ve festival katılımcıları bir araya geldi.

Festival kapsamında, 3 gün boyunca toplamda 5.000 tekil katılımcı ağırlandı. Konserlerin yanı sıra düzenlenen 11 konuşma ve panel etkinliği ile birlikte, toplamda 35 etkinlik gerçekleştirildi ve bu sayede festivale kültürel bir zenginlik kazandırıldı.

Paribu üyelerine özel avantajlar festival katılımcıları ile buluştu

Paribu, 2021’den beri destek verdiği Bozcaada Caz Festivali’nde bu yıl, mevcut üyelerine ve festival sırasında Paribu’ya üye olan herkese adanın pek çok farklı noktasında özel etkinlikler, avantajlar ve hediyelerle buluşturdu.

Paribu’nun festivalin miselyum temasına atıfta bulunarak ürettiği rüzgara, güneşe, dansa ve denize “cazla bağlan” konseptli festival bileklikleri 4200 katılımcıya dağıtıldı.

Paribu ve Reflect Studio işbirliği ile düzenlenen Selver Yıldırım ile Sprey Boyama Atölyesi’nde, katılımcılar Reflect Studio’nun ürünlerini tuval olarak kullanıp sprey boya ile kendi tişörtlerini tasarladı.

500’den fazla katılımcı, Paribu’nun yapay zekâ ve sanatı bir araya getiren ArtGen özel deneyim alanında, festivali anlatan anahtar kelimeleri kullanarak kendi dijital sanat eserlerini yarattı ve bu eserlerin fiziksel baskılarını festival hatırası olarak aldı.

Bunların yanı sıra, adada sonbaharı karşılarken değişen hava koşullarına karşı dağıtılan polar şallar ve Paribu’nun Fırsatlar sayfası üzerinden verilen hediyelerle birlikte, festival süresince Bozcaada genelinde toplamda 5000’i aşkın hediye sahiplerini buldu.

www.paribu.com

Etiketler: »
Share
22 Kez Görüntülendi.