logo

12 Mayıs 2024

Doğanın Kucağında Lüks ve Huzur: Saranta Farmhouse

Saranta Farmhouse, Trakya’nın yemyeşil dokusunda, bağların ve tarih kokan toprakların arasında, lüks ve huzur dolu bir kaçış noktası olarak misafirlerini ağırlıyor. 

Kırklareli’nin Karakoç mevkiinde, 2002 yılında başlayan bir hayal, bugün gerçeğe dönüşüyor. Saranta, 100 dönümlük bir arazide filizlenen bu rüyanın adı. 2003’te ilk tohumlar atıldı, 2011’de ise bu toprakların bereketiyle ilk şarap şişeleme işlemi gerçekleştirildi. Chateau Murou şarapları, Trakya’nın bağcılık mirasını yaşatan bir hikayenin parçası olarak doğdu.

Saranta, sadece bir otel değil; doğanın kucağında ruhunuzu dinlendireceğiniz dinginlik ve huzur alanı. Geniş arazisi içinde, konforlu bir konaklama deneyimi sunan otel aynı zamanda da mimari tasarım ve sanat eserleriyle dikkat çekiyor.

“Şehrin karmaşasından uzak, doğanın kucağında ruhunuzu dinleyip sadece kendiniz olmanın lüksünü yaşayın.”

Saranta Farmhouse, sadelikten doğan en büyük lüksün peşinde. Misafirlerini zarafetle tasarlanmış odalarında ağırlıyor. Doğanın tazeleyici gücüyle, sanatın dokunuşuyla ruhunuzu dinlendirmek için her detay özenle hazırlanmış.

Tesisin mahzeni şarap severleri bekliyor. Otelde acıktığınızda ise sizi Mia Bella Saranta restoranın güler yüzlü personeli karşılıyor. Lezzetin doruklarına ulaşabileceğiniz bu restoranda gurme lezzetler, bu otelin imzası olmaya aday.

Saranta Farmhouse, doğa severleri, lezzet tutkunlarını ve şarap deneyimlemek isteyenleri konaklamak için davet ediyor. Doğanın kalbinde, ruhunuzu dinlendirip, lüksün ve huzurun tadını çıkarın.

https://www.saranta.com.tr/

Etiketler: »
Share
343 Kez Görüntülendi.