logo

GTD-Anatolia USA, Türk Lezzetlerini Amerikalı Tüketicilerle Buluşturuyor

GTD‘nin (Türkiye Gastronomi Turizmi Derneği) ana hedefi, bölgesel turizmi geliştirmek ve ülke çapında gastronomi turizmine katkı sağlamakla birlikte, üyeleri arasındaki ilişkileri ve iş birliklerini güçlendirmek. Bu dernek, uluslararası seyahat ve gastronomi turizm endüstrisindeki tüm sektörleri tek çatı altında toplaması bakımından önemli bir misyon üsleniyor. GTD, Türk mutfağını ve Türk üreticilerini hem ulusal hem de uluslararası gastronomi sahnesinde hak ettiği konuma ulaştırmak için büyük başarılara imza atan en önemli dernekler arasında bulunuyor. Dernek, yurt içi ve yurt dışında uzmanlaşmış seyahat acenteleri, marka ve mekan sahipleri, tedarikçiler, bloggerlar ve köşe yazarlarından oluşan geniş bir üyelik yapısına sahip.

GTD-Anatolia USA’nın Türk Lezzetlerini Amerika’ya Taşıma Misyonu

GTD-Anatolia USA, kebaplar, meze çeşitleri, tatlılar, pilavlar, hamur işleri, kahvaltılıklar ve deniz ürünleri gibi geniş bir yelpazede Türk lezzetlerini Amerikalı tüketicilerle buluşturuyor. Bu lezzetlerin, Amerika’nın dört bir yanındaki sofralara ulaşması, Anadolu mutfağının zenginliğini ve çeşitliliğini dünyaya tanıtmak adına büyük bir adım olarak görülüyor.

Anadolu’nun Eşsiz Lezzetleri Dünyaya Açılıyor

Anadolu’nun eşsiz lezzetlerini Amerika’ya taşıyan bu proje, hem Türk mutfağını tanıtmak hem de Türkiye’nin ihracatına katkı sağlamak açısından büyük önem taşıyor.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Gastronomi Turizmi Derneği Başkanı Gürkan Boztepe, “Bir dernek düşünün, sadece restoranlarda toplanıp sosyal medyada paylaşım yapmak için değil; Anadolu insanının ürettiği ürünleri alıp, yurt dışına satışını organize ederek döviz kazandırıyor. Anadolu mutfağını deneyimleterek tanıtıyor. Laf değil, icraat yapıyoruz ve bunu 10 yıldan beri sürdürüyoruz,” dedi.

Daha fazla bilgi edinmek ve bu lezzet dolu dünyayı keşfetmek için GTD-Anatolia USA’nın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

gtanatolia usa

Etiketler: »
Share
106 Kez Görüntülendi.