logo

Halkbank, Emeklilere Özel Kartını Tanıttı

Halkbank, emeklilere özel sunduğu “Paraf Değerlimiz” kartını “Başımızın tacı emeklilerimizin yanındayız” sloganıyla hazırladığı reklam filmiyle tanıttı. Emeklilerin hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen kart, özel indirimler ve fırsatlar sunuyor. Reklam filminde, Emre Altuğ’un seslendirdiği ve Melih Kibar’ın müziği olan “Etme Eyleme’’ şarkısı eşliğinde, emeklilerin yaşama dair duygularının vurgulandığı dört ana mekanda geçen sahneler yer alıyor.

Halkbank’ın Paraf Değerlimiz kampanyası için hazırladığı reklam filmi, hayat tecrübesi ve bilgeliklerini, sakin ve duru bir tutumla yaşayan emeklilerin, gerçekte duygulara, sevmeye, gülmeye ve nezakete gösterdikleri ihtimamın altını çiziyor. Sahnelere market alışverişi, kültür-sanat aktiviteleri, eczane alışverişi ve şube ziyareti gibi günlük yaşamdan kesitler eşlik ediyor. Filmin sonunu Pelin Çift “Halkbank başımızın tacı emeklilerin yanında” sloganıyla bitiriyor.

Emekli maaşı hesabı Halkbank’ta olsun ya da olmasın her emeklinin sahip olabileceği Paraf Değerlimiz kart, tüm emeklilere market alışverişlerinde yüzde 10, sağlık ve eczane harcamalarında yüzde 20, fatura ödemelerinde yüzde 20 ve kültür-sanat harcamalarında yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor. Yıllık kart ücreti olmayan kart, emeklilere yıl boyunca 21.280 TL’ye varan tasarruf imkanı sağlıyor.

Reklam filmi, Meta Communication Design imzasıyla Toygun Başıdinç yönetmenliğinde İstanbul’un farklı mekanlarında çekildi.

Künye

Reklamveren: Halkbank / Paraf Değerlimiz

Reklamveren Yetkilisi: Caner Gökbulut, Ahmet Alper Koçak, Ömer Faruk Atayman, Ömer Fatih Dayı, Simge Eker Erdöl, Ayşe Öner, Ali Gökkaya

Reklam Ajansı: Meta Communication Design

Ajans Başkanı: Ertuğ Çopuroğlu

Kreatif Direktör: Zeynep Bıyık

Kreatif Ekip: Batuhan Senol, Begüm Aslaner

Müşteri İlişkileri Direktörü: Özlen Çopuroğlu

Müşteri Temsilcisi: Selin Özkan

Prodüksiyon Şirketi: Caner Kasapoğlu Görsel Sanatlar

Yönetmen: Toygun Başıdinç

Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel

Post Prodüksiyon: The Post Brothers

Müzik: Ossi Muzik / Metin Özülkü

Medya Ajansı: Skala Medya

Etiketler: »
Share
55 Kez Görüntülendi.