logo

HBS Group Türkiye 25. Yılını Kutladı

HBS Group Türkiye, 25. yılını 31 Mayıs 2024 tarihinde turizm profesyonelleri, turizm basını, kurumsal markaların satın alma yöneticileri, şirket çalışanları ve özel davetlileri ile Polonezköy’de kendi tesisi olan HBS Boutique Hotel Polonezköy’de kutladı.

Kokteyl ile başlayan gece, turizm sohbetleri ile sektör paydaşlarını bir araya getirdi. Dj Yosi Ojalvo ile başlayan gecenin ilerleyen saatlerinde Fergan Yolcu, orkestrası ile sahne aldı. Beste Korkmaz’ın konuk sanatçı olduğu gece, Dj Miraç Baş performansı ile ilerleyen saatlere kadar devam etti.

HBS Boutique Hotel’in lezzetli sunumları devam eden eğlenceli gece, HBS Group Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı İlker Habeşoğlu’nun teşekkür konuşması ve plaket takdim töreni ile devam etti.

HBS Group Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı İlker Habeşoğlu “Bizler için çok özel gecemize, sizlerin en değerli gecesi olan Cuma günü katılım gösterdiğiniz için ayrıca teşekkür ederiz. Hoş geldiniz! HBS Group, 25 yıl önce, Kadıköy’de 2 masa, 4 sandalye ile 38 m2 bir ofiste, 20 yaşında hayalleri olan bir genç tarafından kuruldu. Kuruluşundan bugüne kadar, hep sektörel boşluğu takip eden, yenilikçi ve hırslı çizgisi ile yoluna devam etti. Bugün, başarımızın sırrını buna bağlıyoruz. Var olan değil, olmayanı ortaya koyarak farklı olmak için mücadele etti. İlk yıllarında, hayalini kurduğu Çocuk Spor Kampları ile çıkışı yapan, Power Bulls SPORT markamız, bugün Türkiye’nin İlk Çocuk Spor Turizm Firması olup, yılda 5.000 üzeri çocuğumuzu yurt içi ve dışında taşımaktadır. İlerleyen yıllarda, HBS Tour markasını kurarak, okul ve kültür turlarını planlamaya başladı. Bu süreç içerisinde Rus pazarı ile tanışarak, Moskova ofisinin açılışını yaptı. Bugün hala Rusya ile Türkiye arasında, Private Tour Agency ve DMC olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Sonrasında, kurumsal etkinliklere de yönelen markamız HBS M.I.C.E ile, bugün birçok kurumsal markanın Yenilikçi Etkinlik Ajansı olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Pandemi’de de durmayan, HBS GROUP, bugün sizleri ağırladığımız HBS Boutique Hotel & Restaurant ile otelcilik ve restaurant işletmeciliğine de soyundu. 25 yıldır, durmayan markalarımız ile aklımız hala yapamadıklarımızda. Bu nedenle, öncelikle ülkemizde ve yurt dışına farklı yönlerde açılma planlarımız ile önümüzdeki yıllarda, aynı vizyon ile devam edeceğiz” dedi.

Etiketler: » »
Share
74 Kez Görüntülendi.