logo

Karfo Karacasulu, XGIMI’nin Türkiye’deki Distrübütörü Oldu

Karfo Karacasulu, XGIMI’nin distrübütörliğünü üstlendi. Evde veya açık alanda ekran eğlencesinin kalitesini akıllı çözümlerle artıran XGIMI’nin, sinema deneyimi yaşatan modelleri Türkiye’de satışa çıktı.

Evde geçirilen vakit özellikle pandemi ve sonrasında hayatımıza giren evden çalışma sistemi ile daha da arttı. Tüm gün zaman geçirilen evlerde eğlenceli ve verimli bir ortam yaratmak için başvurulan çözümse teknolojik ürünler. İnternet bağlantısıyla birlikte çeşitli uygulamalara erişim sağlayan akıllı TV’ler, sinemaların yerine geçen projektörler son birkaç yıldır önemini arttırdı. Keyif için yeni standartlar belirleyen, günlük anların kalitesini artıran, teknolojiyi yaşam tarzıyla uyumlayan ve görsel deneyim yaşatan XGIMI, sunduğu akıllı çözümlerle evde veya açık havada kullanıma uygun ürün çeşitliliği sunuyor. Çin’de 2013 yılında kurulan XGIMI, izleyicinin görsel-işitsel deneyimlerini değiştiriyor.

Harman Kardon, Google ve Texas Instruments ile işbirliği yaparak XGIMI, kullanımı kolay ve gerçek anlamda ev sineması deneyimi sunan eğlence cihazları geliştiriyor. XGIMI’nin Akıllı Ekran Uyarlama (ISA) teknolojisi, kurulum işlemlerini otomatikleştiriyor ve basitleştiriyor. Android TV ile kullanıcılar, harici bir ekipmana ihtiyaç duymadan favori içeriklerine kolayca erişebiliyor. XGIMI, performans ve kullanıcı dostu yapısıyla kullanıcı deneyimini sağlamak için iç ve dış mekan Projektör Sektörü’nü yeniden yarattı. Her ev dekoruna uyum sağlayacak şekilde geliştirilen XGIMI projektörleri, kolay kurulumu ve estetik tasarımları ile dikkat çekiyor. Kullanıcı odaklı fonksiyonel tasarımlarıyla XGIMI 90, uluslararası ödülün sahibi oldu. XGIMI’nin Android TV entegrasyonu, kullanıcılara yüksek ürün deneyimi sunarak sevdiği içerikleri oturma odasına getiriyor. Kullanıcılar 5000’den fazla uygulamadan yararlanırken, sesli komut ile Google’dan film arayabiliyor, ışıkları kısabiliyor, dahili Chromecast ile akıllı cihazlardan uygulamalar, fotoğraflar, videolar ve müzikler aktarabiliyor.

Karfo Karacasulu güvencesiyle tüketicisiyle buluşuyor

XGIMI’nin ev projektörleri grubunda Horizon, Horizon Pro, Horizon Ultra, taşınabilir projektörler grubunda Mogo 2, Mogo 2 Pro, Halo + ve lazer projektör grubunda ise Aura Türkiye’de satışta olacak. XGIMI’yi Türkiye’de tüketiciyle buluşturuyor olmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Karfo Karacasulu CEO’su Kudret Karacasulu “Şirket misyonumuz tüketiciye sektörünün en yenilikçi, inovatif, teknolojik ve kullanıcı deneyimi odaklı markalarını ulaştırmak. Kurulduğumuz yıldan bugüne hep bu çizgide giderek Nikon, DJI, Polaroid gibi Fotoğraf ve Görüntüleme Sistemleri Sektörü’ndeki en iyi markaları kullanıcısıyla buluşturuyoruz. Satış ve satış sonrası hizmetlerimiz ile marka kalitesini pekiştirerek müşteri memnuniyet oranlarını en yüksek seviyede tutmaya da özen gösteriyoruz. Projektör ve akıllı TV alanında Türkiye’de önemli bir ihtiyaç açığı vardı. XGIMI ile bunu karşılayacağımızı düşünüyoruz. Sektöründe dünyada kısa zamanda birçok ilke imza atmış, sektörünü geliştiren marka olarak gösterilen XGIMI ile ev teknolojileri alanında da hizmet veriyor olmaktan dolayı gururluyuz” dedi.

www.karacasulu.com

Etiketler: »
Share
29 Kez Görüntülendi.