logo

LG XBOOM Go XG8T: 120W’lık Güçlü Ses

LG Electronics (LG), müziğin güçlü sesi ile ışıkların sağladığı ortamı birleştiriyor. LG XBOOM Go XG8T, track woofer ve Cone tweeter’larıyla tüm yüksek ve düşük notaları zengin ve canlı bir şekilde sunuyor. Toplam 120W’lık çıkışı ile kullanıcıların partilerini kendilerinin yönetmesine olanak veren LG XBOOM Go XG8T, bas yükseltme algoritması sayesinde müzik kısılsa bile her bas notasının duyulmasını ve hissedilmesini sağlıyor. Sound Boost düğmesine tek bir dokunuşla, ses alanı genişletilebiliyor. Bu da, kullanıcıların oynatma listesinin keyfini daha yüksek sesle çıkarmasını sağlıyor, daha güçlü sesle daha fazla eğlence sunuyor.

Müzik ve Işığın Uyumu

LG XBOOM Go XG8T sahipleri, ruh hallerini light studio ile senkronize ediyorlar. Her anın bir rengi ve sesi olduğuna inanan LG, XBOOM uygulamasıyla kullanıcıların ruh hallerine uygun müzik ve ışıklandırmayı deneyimlemesini sağlıyor. Kullanıcılar, ortam, parti, doğa gibi hazır temaları seçebilmenin yanı sıra, kendilerine ve müziklerine özel ışıklandırmayı da uygulama üzerinden oluşturarak eğlencelerine farklı bir hava katıyorlar.

Ayarlanabilir Hibrit Askı ile Serüvenlerinize Hazır

Ter omzunuzda ister elinizde, hoparlörünüzü taşımak artık çok kolay. Hibrit Askı, rahat kullanım için yumuşak kumaştan yapılmıştır ve kolayca çıkarılabilir. Askıyı geçirin ve partiye hazır olun!

Askeri Standartlarda Dayanıklılık

Açık havada kullanım için ideal olan LG XBOOM Go XG8T, IP67 ile suya ve toza karşı dayanıklı yapısı sayesinde kullanıcıların endişe etmeden, kesintisiz müziğin keyfini çıkarmasını mümkün kılıyor. ABD askeri standartlarına göre test edilip onaylanan XG8T, etkisi kanıtlanmış dayanıklılık ve maksimum performans sağlıyor. MIL-STD-810 standart testleri ve KOLAS Labs sertifikasyonuna sahip ürün, darbe, yüksek sıcaklık, suya daldırma, toz, yağmur, titreşim ve tuz sisine karşı dayanıklı.

LG XBOOM Go XG8T, 15 saatlik pil ömrü ve rahat kullanım için yumuşak kumaştan yapılan basitçe takılıp çıkartılabilen hibrit askısı ile kullanıcıların müziği diledikleri yere taşımasına olanak sağlıyor. Hoparlör ayrıca, kullanıcıların müzik çalarken gelen aramaları yanıtlamasına imkan tanıyor, eller serbest sohbet edilebilmesi için modlar arası geçiş yapıyor.

Etiketler:
Share
48 Kez Görüntülendi.