logo

Orka Holding, Avrupa Genel Merkezini İtalya’da Açtı

Orka Holding, Damat Tween ve D’S damat markalarıyla erkek giyimde dünyanın lider kuruluşlarından olduğunu kanıtlayan iki önemli ve stratejik yatırıma imza attı. Grup, dünya modasının kalbi İtalya’da Avrupa Genel Merkezi ve global showroom olarak faaliyet gösterecek Orka Global’i törenle hizmete açtı. Grubun eş zamanlı olarak Bologna’da Avrupa’ya yönelik e-ticaretin yönetileceği Lojistik Merkezi de faaliyetine başladı.

Açılışa başta Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ve eşi Ahu Orakçıoğlu olmak üzere Orka Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama Grup Başkanı Büşra Orakçıoğlu Biberoğlu, Türkiye’nin Roma Büyükelçisi Ömer Gücük, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, Siren Ertan, Özlem Güsar, Volkan-Zeynep Demirel, Zehra Öney, Füsun-Sinan Kuran ve Serdar Büyükkoyuncu gibi diplomasi, iş, spor, sanat, moda ve cemiyet dünyasından pek çok isim katıldı.

“Avrupa’nın podyumunda iddialıyız”

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu “İki yüz elli yıllık bir geçmişe sahip Villa de Faveri Tron malikanesinin hikayesi asıl şimdi başlıyor. Bizler buraya ülkemiz adına tarih yazmaya geldik. Bugünlerin hayalini yıllar öncesinde kurmuştuk. Kurulduğumuz yıllarda ‘Bu topraklardan dünya markası çıkmaz’ anlayışına inat kararlılıkla çalışarak ezber bozduk. Uzun süredir mercek altına aldığımız İtalya, sıradan bir ülke değil, dünya modasının kalbi. Bu ülkede bu yatırımları hayata geçirmek hiç kolay değil. Bu aynı zamanda erkek giyimde üretim ve tasarım kalitesinde dünyanın en büyük kuruluşlarından biri olduğumuzun kanıtı. Bu gurur sadece bizim değil hepimizin, temsil ettiğimiz Türkiye Cumhuriyetimizin gururudur. Avrupa’nın podyumunda iddialıyız” dedi.

Etiketler: »
Share
69 Kez Görüntülendi.