logo

Rentiva, Yeni Yatırım Turunda 11.7 Milyon TL Yatırım Aldı

Yola Çık” mottosuyla İstanbul’da kurulan, kişiden kişiye araç paylaşım platformu Rentiva, aracını kiraya vererek gelir elde etmek isteyen araç sahipleri ile en uygun fiyat garantisi, yakın lokasyon ve güvenilir araç kiralama hizmetinden yararlanmak isteyen kiracıları buluşturuyor. Kiracılar, günlük kiralamaya ek olarak aylık kiralama imkanından da faydalanabiliyor.

Rentiva CEO’su Eren Alkış, kişiden kişiye araç paylaşımının büyüyerek devam ettiğini belirterek ”Araç sahiplerinin artan maliyetlerini karşılayıp buna ek olarak gelir elde etmeleri ve hane gelirini yukarı çekmelerini destekliyoruz. Yakın zamanda araç sahibi olmak isteyen ve bütçesi yeterli olmayan insanlar için yeni modeller duyurarak hayallerine destek olacağız. Türkiye’de insanların araçlarından güvenle gelir elde edebilecekleri tek platform olarak, yatırımcılarımızın bize olan güveni ve desteği de bizim için çok önemli” dedi.

11.7 milyon TL’lik yatırım alan, 170 binden fazla kayıtlı üye ve 30 binden fazla kayıtlı araç ile şimdilik sadece İstanbul’da hizmet veren Rentiva, bu yatırım ile birlikte 5 yeni şehirde daha hizmet vermeye başlayacak. Mustafa Atilla’nın liderlik ettiği 11.7 milyon TL’lik yatırım turuna ayrıca Erman Kumcu, Orhan Çetin, Mustafa Erdem Demirkol, Elif Palancı, Ahmet Demirel, Can Doğancoşkun, Ömer Yiğit Aykan, Onur Ergönen, Duygu Acar Yücesoy, Gökhan Tataroğlu, Ceyhun Aksan, Berk Can Köybaşıoğlu katıldı.

Etiketler: »
Share
127 Kez Görüntülendi.