logo

Snob, Burger&Pub Konseptiyle Ataşehir’de!

Yeme İçme Sektörü’nde 14 marka ve 50’nin üzerinde restoranla faaliyet gösteren Akkomarka’nın sokak lezzetlerini gurme bir deneyime dönüştüren markası Snob, şimdi de Ataşehir’de hizmete başladı. Hamburger zincirleri arasında Amsterdam’da şubesi bulunan Snob, hamburger çeşitlerinden atıştırmalık tabaklarına, birbirinden leziz ve doyurucu menüsüyle şehrin gözde noktalarında sizleri bekliyor.

Sokak lezzetleri kaliteyle buluşuyor

Burger&Pub konseptinde açılan Snob Ataşehir de diğer şubelerde olduğu gibi satır sucuklu humustan mac&cheese toplarına, çıtır tavuktan parmesanlı patates kızartmasına kadar zengin atıştırmalıklar sunuyor. Brioche ekmeğindeki hamburger köftesinin duble cheddar peyniri ve dana baconun leziz relish sosu, sumaklı mayonez, mac&cheese topu ve çıtır soğanla birleştiği Benji Burger, köfte, black truffe mayo, cheddar peyniri ve çıtır soğanla hazırlanan Bun Truffle Burger, Snob sos, cheddar peyniri, relish sosla sunulan Snob Dog gibi lezzetler misafirlerine unutamayacakları deneyimler yaşatacak. Vegan ve vejetaryen hamburger çeşitleri ve alkol menüsü de bulunan Snob Ataşehir, 200 kişilik kapasitesiyle 11.30-24.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Sokak lezzetlerini; kaliteli ve temiz malzemeler kullanan eğitimli şefler eşliğinde gurme bir deneyime dönüştüren Snob’un Amsterdam’ın yanı sıra Bağdat Caddesi, Galleria Alışveriş Merkezi, Moda ve Özyeğin Üniversitesi’nde şubeleri bulunuyor. Marka, yakında Eskişehir’de de bir şube açmayı planlıyor. Kökleri, dünyanın farklı kültürlerinden ve sokaklarından alınan ilhama, yıllar süren bir araştırmaya ve sokağa duyulan saygıya dayanan Snob, herkesi ayaküstü bir lezzet deneyimine davet ediyor.

Sorumlu Restoran Hareketi’nin bir parçası

Snob, sürdürülebilirliği odağına alan ve gelecek nesillerin kaynaklarını tüketmemeyi ilke edinen Sorumlu Restoran Hareketi’nin de katılımcısı. Kaynakların sözde değil, gerçekten gerektiği kadar kullanılması için farkındalık yaratılmasına destek veren marka, gıda atıklarını Sorumlu Restoran Hareketi’nin kompost tesisinde gübre ve hayvan mamasına dönüştürerek, misafirlerine ücretsiz dağıtıyor. Ayrıca Sorumlu Restoran Hareketi kapsamında mamalar iş birliği yapılan barınaklara ulaştırılırken, organik gübreler de üreticilere dağıtılıyor.

Adres: Barbaros Mah. Gelin Sk. No: 2 İç Kapı No: 5    Ataşehir / İstanbul

snobstreetfood.com

Etiketler:
Share
19 Kez Görüntülendi.