logo

ViewSonic, Tavana Monte Ev Projektörü LX700-4K RGB’yi Tanıttı

ViewSonic, LX700-4K RGB’nin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Bu yenilikçi projektör, ev eğlencesinde görsel performansta yeni bir standart belirliyor.

Dean Tsai: “Yeni Standartlar Belirleyen ViewSonic, Ev Sineması Teknolojisinin Sınırlarını Zorluyor”

ViewSonic Projeksiyon Cihazları ve LED Ekran İş Birimi Genel Müdürü Dean Tsai “ViewSonic, ev eğlencesini yeniden tanımlıyor. Sürekli olarak beklentileri aşıyor ve sektörde yeni standartlar belirleyerek ön saflarda yer almayı hedefliyoruz. Evde sürükleyici, sinema kalitesinde izleme deneyimlerine yönelik artan talebi anlayarak, günlük yaşamı iyileştiren, son teknoloji çözümler sunmaya kararlıyız” dedi ve şu bilgileri verdi: “LX700-4K RGB, inovasyona ve üstün ev eğlencesi için tüketici ihtiyaçlarını karşılamaya olan bağlılığımızı sergiliyor. ViewSonic, olağanüstü görüntü kalitesinin yanı sıra herhangi bir ev ortamına sorunsuz entegrasyon sunarak, ev sineması teknolojisinin sınırlarını zorlamaya devam ediyor. Ürünlerimizin ev sineması meraklıları için olağanüstü ve uzun vadeli değer sunacağına inanıyoruz” dedi.

Üstün Ev Sineması Deneyimi için Yenilikçi RGB Lazer Teknolojisi

LX700-4K RGB, evde büyük ekranda izleme deneyimi için renk performansı ve akıcı görselleri ile ev sineması projektörlerinde yeni bir standart belirliyor. Son teknoloji RGB lazer teknolojisi, BT.2020 renk gamının %100’ünü kapsayan canlı görüntüler üreterek daha gerçekçi ve sürükleyici bir izleme deneyimi sunuyor. Yüksek renk doygunluğu ve kontrasta sahip bu projeksiyon cihazı, çeşitli aydınlatma koşullarında bile canlı ve net ayrıntılar sağlayan, 5.200 RGB Lazer Lümen’e sahip. Bu, genel görüntü kalitesini artırarak ev sineması meraklıları için onu ideal hale getiriyor.

Projektör, HDR/HLG desteğiyle birlikte 4K çözünürlük sunarak net ve derinlemesine bir görüntü sağlıyor. 0,65 inçlik Dijital Mikro Ayna Cihazı (DMD) çipiyle desteklenen yüksek doğal kontrast oranı, özellikle karanlık sahnelerde ayrıntıları geliştirerek çeşitli ev ortamlarında gerçek bir sinema kalitesinde deneyim sunuyor. IMAX sinemalarında ve dijital sinemaların %90’ından fazlasında kullanılan güvenilir teknolojinin aynısı olan Dijital Işık İşleme (DLP) teknolojisini kullanıyor.

Esnek, Kolay ve Kullanışlı Kurulum

Projektör, görüntüleri devasa 300-inç ekran boyutuna kadar yansıtarak, OLED TV’lerin tipik 100-inç sınırının çok ötesinde büyük ekran eğlencesi sunuyor. Sorunsuz bir kurulum sağlamak için çeşitli esnek kurulum seçenekleri sunuyor. 1,6x optik yakınlaştırma özelliği sayesinde kullanıcılar, mevcut dekorasyonlarını değiştirmeden istenilen görüntü boyutunu elde ederek bir aralık içindeki en ideal kurulum konumunu seçebiliyor.

Projektör, aynı zamanda kullanıcıların harici bir ses ekipmanı bağlamasını ve görsel-işitsel deneyimlerini geliştirmesini kolaylaştıran HDMI eARC (Gelişmiş Ses Dönüş Kanalı) desteğine de sahip.

Oyun Kalitesiyle Hepsi Bir Arada Eğlence

Projektör, sinematik deneyimler sunmada kalitenin ötesinde, Xbox ve PlayStation gibi popüler konsollar için yüksek kaliteli oyun standartlarını da karşılıyor. 120Hz’de QHD 1440p kombinasyonu, sürükleyici bir oyun deneyimi için çözünürlük ve yenileme hızı arasında bir denge kuruyor. Hızlı aksiyon sırasında bile akıcı, detaylı görüntüler sunarak oyuncuların görüntü kalitesinden ödün vermeden akıcı performansın keyfini çıkarmasına olanak tanıyor. 4,2 ms’lik ultra hızlı giriş, son derece duyarlı 240 Hz yenileme hızı ve mikrosaniye seviyesinde tepki süresine sahip bu projektör, tüm oyuncular için evde kusursuz bir oyun deneyimi sunuyor.

ViewSonic’in en yeni RGB Lazer projektörü hakkında daha fazla bilgi için: www.viewsonic.com/global/products/projectors/LX700-4K%20RGB

Etiketler: »
Share
57 Kez Görüntülendi.